(Svenska) Fodervärd

Vi kommer inte att kunna fortsätta i större mån med våra avelsplaner utan hjälp av fodervärdar. Anledningen är att fler och fler av våra älskade katter är kastrater och vi kan inte skaffa nya katter om vi inte omplacerar dem och det kommer vi inte att göra.

Våra katter är våra familjemedlemmar, inte enbart avelsdjur. De älskar oss och varandra lika mycket som vi älskar dem. Leroy fyllde 9 år i december 2015. Maven är snart 10 år (i april 2016. Hon är bondkatt och var så klart aldrig använd i avel). Jossan och Miii fyllde 8 år i december 2015. Våra katter är friska och harmoniska och det gör oss glada! Vi hoppas att de får leva många år till med oss.

When we are sick or tired, Leroy and others take care of us.

När vi är sjuka eller trötta, tar Leroy hand om oss.

Att vara fodervärd betyder inte att man “får en gratis katt”. Det innebär allt som uppfödningen gör; ibland sömnlösa nätter och oro, mycket engagemang, men också mycket glädje.

Vi accepterar inte stress som ett tillstånd som är normalt för en katt, oavsett om det är avelskatt eller sällskapskatt. Etiskt uppfödning och bra djurhållning är viktigt för oss.

Om du bor i Stockholm eller inom rimligt avstånd och är intresserad för ett ev samarbete, mejla oss eller ring. Om du redan har andra katter, måste de vara fria från diverse virus och parasiter, trevliga och vänliga mot andra katter och kattungar.

Du kan mejla oss på info@lavoixcats.se
Du kan ringa oss på: 08-26 51 25 eller 0702-776 769 Vi bor i Jakobsberg, Stockholm.
Jelena och Joakim Ohlrogge, SE*La Voix katteri

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates