Miii

Miii (S*Me-Na-Yak Charlie's Number One Angel, blåmaskad siames)

MiiiS*Me-Na-Yak Charlie’s Number One Angel kom för att bo hos oss under våren 2009. Hon är Jossans kullsyster, men hon bodde mestadels med sin mamma och halvbror det första året av sitt liv. Hon hittade ett nytt hem när hon var kattunge, men tyckte inte om det, eftersom hon var den enda katten. Hon var deprimerad och spenderade det mesta av sin tid under sängen.

Siameser är sällan glada som ensamkatter, de behöver både människor och kattsällskap, och vi skulle rekommendera en annan Oriental eller Siames som sällskap. Dessa katter är flockdjur, de är inte riktigt som andra, ” vanliga” katter. De beter sig mer som lejon än tigrar så att säga.

Miii kom till oss eftersom vi planerade att avla på Jossan och tänkte att sedan hitta ett hem till Miii och en kattunge tillsammans. Men, det tog lång tid tills Jossan fick kattungar. Under denna tid blev vi förälskade i Miii, och hon stannade kvar.

I högt gräs

Miii utomhus

När Miii kom fick Leroy äntligen en brottningspartner och Jossan och Maven tyckte att det var så skönt; de tyckte aldrig om hans dagliga uppmaningar att brottas. Miii är väldigt intelligent, kanske är hon den smartaste av våra katter; hon är en perfekt siames.

Miii är väldigt tillgiven; hon spinner, hon pratar, hon tar till alla slags knep för att få en att få sitta bredvid henne och leka med henne eller klappa henne och hon är mycket lekfull. Hon gillar att bo hos oss och nu, med alla kattkompisar, är hon en glad katt igen.

Skönhetsömn

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates